Up Cukrovar Tereos TTD Dobrovice, 28.10.2016 Prev Next Slideshow

 Předcházející foto  Další foto  Index
DSC09236
DSC09177
DSC09173
DSC09198
DSC09193
  DSC09195.jpg - Laboratoř uvnitř. Řepa se rozřeže na pyré, z nějž se zjistí cukernatost. Za normu se bere 16 procent cukernatosti, letos na začátku kampaně dosahovala okolo 20 %, pak trochu klesla (bylo víc deštivo, což se projevilo na rozředění obsahu). Jedna bulva váži okolo 800 g - 1,5 kg. Dřív bývaly větší, měly však větší podíl sušiny, což znamenalo větší výtěžnost řepných pelet (resp. tedy vedlejšího produktu pro krmiva).  
DSC09232
DSC09230
DSC09233
DSC09231
DSC09222

Laboratoř uvnitř. Řepa se rozřeže na pyré, z nějž se zjistí cukernatost. Za normu se bere 16 procent cukernatosti, letos na začátku kampaně dosahovala okolo 20 %, pak trochu klesla (bylo víc deštivo, což se projevilo na rozředění obsahu).
Jedna bulva váži okolo 800 g - 1,5 kg. Dřív bývaly větší, měly však větší podíl sušiny, což znamenalo větší výtěžnost řepných pelet (resp. tedy vedlejšího produktu pro krmiva).
Download
Fotoaparát: SONY DSC-RX100M2 | Datum: 28.10.16 10:43 | Citlivost ISO: 160 | Expoziční čas: 1/50s | Clona: 2.8 | Ohnisková vzdálenost: 10,4mm (~28.0mm)
Počet fotek: 83 | Nápověda