|
Lihovar (vpravo) Během kampaně využívá čistou difúzní šťávu z řepy, po kampani (I - VII) melasu, která je během kampaně ukládána do nádrží. V kádích se míchá kultura do melasy => zápara (v nádžržích 33 st.C) Věže = destilační kolony = výpalky +surový líh Po 1. destilaci 40% líh, po rektifikaci 97,5%. Pak molekulová (zeolitová) síta - oddělení vody = 99,7% líh (zbytek nečistoty - není zde 100% líh => nehodí se jako potravinářský) Potravinářský lihovary skupiny v Chrudimi a Kojetínu. Kapacita 1 mil hl ročně. | |
Fotoaparát: SONY DSC-RX100M2 | Datum: 28.10.16 11:04 | Citlivost ISO: 160 | Expoziční čas: 1/400s | Clona: 5.6 | Ohnisková vzdálenost: 10,4mm (~28.0mm) | |
Počet fotek: 83 | Nápověda |