|
Cukr = 99,2 % bilý cukr+ kapalný hnědý sirob Cukrovina b = afináda b + melasa Těžká šťáva = přirozený cukr Hnědý = podvod, zdravotně to samé Moučka - jediný cukr, který není přirozeným přímým výstupem. Cukr moučka se vyrábí na cukerném mlýnu, kde dochází k drcení krystalů cukru. V případě požadavků pro delší skladování cukru moučka je možné do cukru přidávat protihrudkující látky až do výše 3 %. Jedná se o druh škrobu. | |
Fotoaparát: SONY DSC-RX100M2 | Datum: 28.10.16 11:46 | Citlivost ISO: 500 | Expoziční čas: 1/40s | Clona: 2.8 | Ohnisková vzdálenost: 13,9mm (~37.0mm) | |
Počet fotek: 83 | Nápověda |