Up Scottish 6 Days, 2.-7.8.2015 Prev Next Slideshow

 Předcházející foto  Další foto  Index
MIR_9596
MIR_9597
MIR_9592
MIR_9598
MIR_9600
  IMG_2290.jpg - Startovní časy na startovním čísle jsou i vzhůru nohama, což je praktické, když už máte dres na sobě. Fixem přeškrtlé časy přepsané na PS = punching start, tj. start na krabičku. Pořadatelé bez problému vyhověli žádosti o změnu startu, když bych se svým nestihl vidět (fotit) výraznou část závodu MS dotyčného dne. "Red start" - starty byly čtyři, na vždy na různých místech, ale závodník tak měl pokaždé stejný. Barvě, kterou byl definován, odpovídala i barva fáborků.  "Course: 39" - popisy a mapy na startu nejsou uspořádány podle kategorií, ale podle tratí - tj. kategorie se shodnou tratí mají mapy pohromadě a tratě jsou očíslovány zvlášť. Na startu pak jsou liché vlevo a sudé vpravo.  Procedura startu - mazání čipu ještě individuálně před vstupem do koridoru (na začátku je ale ještě pořadatel s jednou mazací krabičkou), na start se vyvolává (podle jména, později přešil na startovní čísla). Čas -4: prvni pásmo, check SI; -3: popisy, -2 ukázkové mapy, -1 jeste jeden check, 10 sec před startem "překročte ua startovní čáru" a ještě následuje od pořadatele krátký popis cesty k mapovému startu...  
MIR_9980
MIR_9982
MIR_9984
MIR_9985
MIR_9986

Startovní časy na startovním čísle jsou i vzhůru nohama, což je praktické, když už máte dres na sobě. Fixem přeškrtlé časy přepsané na PS = punching start, tj. start na krabičku. Pořadatelé bez problému vyhověli žádosti o změnu startu, když bych se svým nestihl vidět (fotit) výraznou část závodu MS dotyčného dne.
"Red start" - starty byly čtyři, na vždy na různých místech, ale závodník tak měl pokaždé stejný. Barvě, kterou byl definován, odpovídala i barva fáborků.
"Course: 39" - popisy a mapy na startu nejsou uspořádány podle kategorií, ale podle tratí - tj. kategorie se shodnou tratí mají mapy pohromadě a tratě jsou očíslovány zvlášť. Na startu pak jsou liché vlevo a sudé vpravo.
Procedura startu - mazání čipu ještě individuálně před vstupem do koridoru (na začátku je ale ještě pořadatel s jednou mazací krabičkou), na start se vyvolává (podle jména, později přešil na startovní čísla). Čas -4: prvni pásmo, check SI; -3: popisy, -2 ukázkové mapy, -1 jeste jeden check, 10 sec před startem "překročte ua startovní čáru" a ještě následuje od pořadatele krátký popis cesty k mapovému startu...
Download
Fotoaparát: Apple iPhone 4 | Datum: 18.8.15 13:42 | Rozlišení: 1683 x 1590 | Citlivost ISO: 80 | Expoziční čas: 1/15s | Clona: 2.8 | Ohnisková vzdálenost: 3,9mm (~35.0mm)
Počet fotek: 37 | Nápověda