|
Linky, na kterých se čaj nechává zavadnout a tímto i poprvé sušit (12 hodin), za pomocí vzduchu vháněného větráky (při tradičním zpracování by toto mělo probíhat na čerstvém vzduchu a nejlépe ve stínu). Listy ztratí polovinu vody v sobě obsažené. Celkem však voda představuje okolo 75 % hmotnosti nasbíraných lístků - zde se konkrétně jedná o 20 tun lístků denně, ve výsledku tedy 5 tun čaje. Zde je 24 sušicích linek, proces trvá 16 hodin. Jsou v horním poschodí továrny, lístky pak přepadávají do rolovacího zařízení v přízemí. |
|
Fotoaparát: SONY DSC-HX5V | Datum: 2.11.12 15:22 | Rozlišení: 3648 x 2736 | Citlivost ISO: 1600 | Expoziční čas: 1/30s | Clona: 3.5 | Ohnisková vzdálenost: 4,3mm | Zeměpisná šířka: N 6°47'7,67" | Zeměpisná délka: E 81°1'16,18" | Nadmořská výška: 1828 metres | Čas (GPS): 6:49:21 UTC | Zobrazit mapu | |
Počet fotek: 322 | Poslední aktualizace: 15.5.13 11:07 | Nápověda |